Mer om Smash

Söndagar
Smash är uppdelat i tre åldersgrupper: 2-6 år (förskola), förskoleklass-fyran samt femman-sjuan. När du kommer till Smash (nu på Norra Latin) finns det värdar på plats som hjälper dig att hitta rätt.

Smash börjar kl 11.00, men du är välkommen att checka in ditt barn fr kl 10.45. Om du vill kan du redan innan ditt besök registrera dig genom att skapa ett Familjekonto. Då går det smidigare för dig att checka in ditt barn när ni väl kommer till kyrkan.

Smash har öppet alla söndagar under året.

SmashCamp
Under året har vi vid ett flertal tillfällen SmashCamp för barnen. Då möts vi under ett eller flera dygn. Ibland övernattar vi i kyrkan och ibland på vår lägergård Drakudden. Mer information om aktuella SmashCamp hittar du genom att följa oss på våra sociala medier eller via vårt nyhetsbrev.

Vad betyder Smash?
Ordet Smash är en förkortning av Små Människor – Alltid Stora Hjältar.

Vi tänker att barn inte bara är små utan de är också små människor. De är viktiga och betydelsefulla i Guds ögon. I Nya testamentet i bibeln så hänvisar Jesus till barnens värde och lyfter fram just deras tro som något att sträva efter.

Vi tror också att barnen kan få vara hjältar i sin vardag. Inte superhjältar utan vardagshjältar. Att redan i tidig ålder kunna leva ett utgivande liv där det är naturligt att visa kärlek på olika sätt mot människor man möter.

Smash = Relationer
Vi älskar att vi är en storstadsförsamling med många människor som möts och firar gudstjänst tillsammans! Och vi älskar att vi mitt i det stora sammanhanget även kan mötas i den mindre gemenskapen i våra smågrupper.

Smash har fokus på relationer - relationer med varandra och relationen med Jesus. Vi vill vara en plats för alla barn och vår strävan är att barn som kommer till oss ska hitta in i en gemenskap med andra, och samtidigt få chansen att lära känna Jesus och växa tillsammans med honom.

I smågrupperna har vi fokus på gemenskap med andra. Här finns tid att umgås med kompisar, lära känna nya och fördjupa relationerna med varandra. 

I gudstjänsterna har vi fokus på gemenskap med Jesus. Här får barnen vara med i bön, lovsång och undervisning från bibeln, i en gudstjänst som är anpassad efter barnens ålder. 

RELATIONER Smash VISION vit.png