Registrering

Smash använder ett digitalt incheckningssystem på söndagarna och därför behöver alla barn som kommer till oss registreras i ett Familjekonto tillsammans med sin vårdnadshavare. Ni kan förbereda ert besök hos oss genom att redan nu registrera er som familj. Vi arbetar utifrån gällande GDPR-direktiv.

  1. Börja med att skapa en användare via formuläret här nedan. Den personen blir också administratör för ert Familjekonto.

  2. När ni har gjort det och därefter loggat in så kan ni lägga till fler vuxna på ert Familjekonto, samt de barn som är knutna till er. Om någon annan nära anhörig ska hämta och lämna ett barn som går i den yngsta Smashgruppen (3-6 år), behöver även den registreras i Familjekontot.


OBS! Tänk på att hålla uppgifterna uppdaterade då det är av stor vikt att vi kan nå dig ifall ditt barn skulle behöva det när det är incheckat på Smash. Dessutom säkerställer du att du får våra nyhetsbrev där vi bl.a. informerar om läger och annat spännande.

Smash är indelat i tre åldersgrupper: 3-6 år (förskoleålder), förskoleklass-fyran samt femman-sjuan. För lite mer info om vad Smash är och står för, klicka här.

Incheckningen börjar kl 10.45 på söndagar på Norra Latin, Barnhusgatan 7B.
Smash slutar i samband med att gudstjänsten i kyrksalen är slut, ca kl 12.30.

Varmt välkommen till Smash!

Laddar Smash registrering...